Facebook


Videoteka


Wiki


Naujienos  
Titulinis » Naujienos    
 
 

2006-08-29Ąžuolų vasara

Vasara jau į pabaigą ir galima trumpai apžvelgti, kur šią vasarą pabuvojo ąžuoliečiai:
* Šešių baidarininkų grupė baidarėmis plaukė Umbos upe Koloje. Jų įspūdžius galima rasti mūsų galerijoje.
* Septynių žmonių grupė praėjo 3-ios sudėtingumo kategorijos kalnų žygį Centriniame Kaukaze, Digorijoje. Verta pastebėti, kad iš visos grpės net keturi žmonės kalnuose buvo pirmąjį kartą. Foto pasirodys galerijoje visai netrukus.
* Keletas ąžuoliečių buvo pasiekę tolimąją Turkiją, Aladaglar kalnų rajoną, kur ieškojo naujų urvų. Paieškų rezultatai suteikia vilties ateičiai. Pasakojimų jau yra, bet dar reikia juos užrašyti. O foto jau pakeliui.

2006-05-09Punios sąskrydis

Gegužės 13-14 dienomis Punioje vyks žygeivių sąskrydis, skirtas Pilėnams atminti, kurį organizuoja Kauno folkloro- žygeivių klubas „Gilė“, KTU žygeivių klubas „Ąžuolas ir Lietuvos Romuva. Programa PDF formate.

Nebūk molis, dalyvauk!

2006-05-01Švaros akcija įvyko

Penktadienį ąžuoliečiai su būreliu vaikų iš Kauno miesto savivaldybės vaikų globos namų nešini mėlynais maišais bėgiojo po Panemunės šilą ir rinko ne vietoje paliktus nereikalingus daiktus - šiukšles.

Dėkojame prisidėjusiems ir palaikiusiems mūsų idėją.
Tikimės akcija įvyks ir kitais metais pritraukdama dar daugiau žmonių, kuriems po to jau niekad nebekils ranka neapdairiai švystelti nereikalingą daiktą pakrūmėje.

2006-04-222 procentai paramos

Jau galite pervesti iki 2 procentų nuo savo sumokėto pajamų mokesčio sumos Žygeivių klubui „ŽK Ąžuolas“ ir taip paremti šią organizaciją. Formų šablonus, pildymo instrukciją ir pavyzdį galite rasti ČIA

Ačiū už paramą.

2006-04-21Švaros akcija


Palikai šiukšlių gamtoj? Graužia sąžinė? Turi puikią progą pasitaisyti!


Balandžio 28d. (penktadienį) ateik į Panemunės šilą. Ten kartu su KTU Žygeivių klubu „Ąžuolas“ galėsi aptvarkyti mūsų visų taip mėgstamą šilą, vakare prie laužo išgerti arbatos. Prie akcijos prisideda vaikai iš Kauno savivaldybes vaikų globos namų. Rinksime šiukšles prie Nemuno ir šile. Renkamės apie 17:00 val. 1 troleibuso paskutinėje stotelėje (Vaidoto g. sustojimas).

Nelik abejingas savo aplinkai...

2006-04-14Velykinis žygelis

Mažumėlę pasikeitė planai dėl žygio vietos. Vėl važiuosim Aukštadvario kryptimi. Žygis prasideda ČIA 11 val. pirmadienį, balandžio 17 d.. Žygiuosim link Semeliškių, kur žygį antradienio popietę ir baigsim.
Bendra info tel.: +37065782137

2006-04-07Naujokų žygelis

Šiemet naujokų žygelis prasidės balandžio 8 d. Šeštadienį, 8 val 30 min nuo autobusų sustojimo, esančio prie Neokaunas kavinės, Savanorių pr. 350 (buvusęs Kauno kino teatras). Elektroninė nuoroda:
http://www.maps.lt/redirect.asp?eid=21106

Visi renkamės (prašome nevėluoti), laukiam autobuso ir į kelią!

Prie autostrados Vilnius-Kaunas esančios stotelės Žiežmariai būnam 9 val 30 min. Nuo čia prasidės tikrieji nuotykiai!

2006-03-31Pavasarinis naujokų priėmimas

Balandžio 5 d. trečiadienį 19 val. KTU dizaino fakulteto (Studentų g. 56) rūsyje vyks naujų narių priėmimas. Tai nereali, nepakartojama ir neprilygstama galimybė pakeliauti po Lietuvą ir pasaulį. Jūs galėsite susipažinti su žmonėmis, keliaujančiais, kai už lango -30, vasarą miegančiais po žvaigždėtu dangumi ir tiesiog šauniai leidžiančiais laiką kartu.

Prisijunk prie mūsų!

2006-03-17Muzikos vakaras

Kovo 24 d. 19 val. KTU Dizaino fakulteto (Studentų g. 56) rūsyje vyks jau antrasis tradiciniu tampantis pavasarinis "Muzikos vakaras". Šiemet programoje:

Saulius ir Dovilė: lūpinė armonikėlė, armonika;
Paulius ir Vilma: gitaros;
Jonas (Pagelba): armonika;
Simona: dūdelė;
Neringa & Co: sutartinės;

Vakaro svečiai:
KTU teatras, su muzikiniu etiudu turizmo tema, bei daugybe gitarų.

O taip pat daug daug žvakių šviesos, arbatos ir pavasariškos nuotaikos!!!

2006-03-02Atsiliepimas į elektroniniu paštu sklindantį spam'ą apie Ąžuolo klubą - "KTU PRESTIŽO REIKALAS"

Malonu, kad domimasi mūsų gyvenimo būdu, šventėmis. Linksma buvo prisiminti net ir šias akimirkas. Bet čia tik "gėlytės". Geresnių kadrų ieškokite mūsų galerijoje.

Pasinaudodami šiuo dėmesiu kviečiame studentus į naujų narių priėmimą, kuris vyks balandžio 5 d. 19 val. KTU dizaino foje.

2006-02-22Vasario 26d. (šeštadieni) tradicinis kasmetinis memorialinis begimas žuvusiems alpinistams pagerbti.

Registracija prasideda 11 val. prie jacht-klubo. Bėgimo pradžia 12 val. Priklausomai nuo oro salygų bus čiuožiama arba bėgama. Po bėgimo vyks žuvusių alpinistų pagerbimo vakaras, kurio metu pasisakys žymus lietuvos alpinistai

2005-12-28Naujieji Metai

Šiemet naujuosius ąžuolai sutikinės prie Uosio ežero, kuris randasi netoli
Kapčiamiesčio miestelio (Lazdiju raj.).

Žemėlapis

Visi renkamės gruodžio 31 d. iki 16 h, tvarkom-puošiam trobą, rėdinam
naujametinę eglutę, kraunam didelį laužą ir švenčiam...

Naujamečio vakarėlio tema: Pasaulio pasakos;

Kiekvienas pasiima mažą dovanelę.


2005-12-13Sporto renginiai

Sekmadienio ryte (gruodžio 18d.) vyks ir kalnų (sienelės) laipiojimo varžybos. Registracija KTU statybos fakulteto sporto salėje 11:30. Maloniai laukiami naujokai, kadangi tai itin mėgėjiško lygio varžybos.
Taip pat "Ąžuolai" renka žolės riedulio komandą. Turnyras vyks gruodžio 21d. trečiadienį 16val. Komandą sudaro 3 vaikinai ir 1 mergina (bent viena mergina).

P.s. Naujienose buvo pasirodęs skelbimas apie sekmadienio ryte vyksiantį orientacinį. Labai atsiprašome bet ši informacija neteisinga :)

2005-12-07Žygių pristatymo vakaras

Gruodžio 12d.(pirmadienį) 19:00 Elektronikos fakultetete, 512 auditorijoje vyks didžiųjų "Ąžuolo" vasaros-rudens žygių pristatymas akademinei visuomenei. Programoje:
1. Kalnų žygiai Tian Šanyje ir Sajanuose
2. Urvai Karabi Jailoje, Krymas.
3. Laipiojimas uolomis Čekijoje.
4. Via Ferate, laipiojimas uolomis Italijoje.
5. Dviračių žygis Alandų salose.

Kaip svečias dalyvaus Audrius Peseckas, kuris papasakos apie įkopimą į Pobiedos viršūnę.

2005-11-28Ąžuoliečių pasiekimai Balticum'2005 čempionate

Tradicinis Baltijos šalių alpinistų susitikimas Balticum-2005 įvyko Taline. Čia teisėjų kolegija paskelbė šių metų geriausius žygius ir įkopimus.
Kalnų žygeivių klasėje čempionais tapo Vilniaus Universiteto žygeivių klubo nariai.
Antroje vietoje liko pastovūs varžovai iš Kauno Technologijos Universiteto žygeivių klubo "Ąžuolas" turistai: Paulius Jakutavičius, Justė Pačkauskaitė, Agnė Matonytė, Vaidotas Pečkys, Gediminas Šidlauskas, Linas Kukulskis, Dovilė Garlaitė, Laurynas Vaitkevičius. Jie žygiavo Tian-Šanio Ak-Širako rajone.
Trečioje vietoje liko Estijos klubo "Firnas" turistai, žygiavę Kaukaze, Elbruso viršūnės rajone.
DAUGIAU
Čia galite rasti ąžuoliečių Balticum'05 čempionatui pateiktą ataskaitą


Kitos naujienos >>

Į viršų