Facebook


Videoteka


Wiki


Naujienos  
Titulinis » Naujienos    
 
 

2010-10-18Trečiadienis

Šio sekmadienio pasivaikščiojime po Kadagių slėnį rudeninės saulės gavome sočiai - dalinsimės ja trečiadienį per susirinkimą. Fotografai, atsineškite savo gražiausias nuotraukas ;)

Ir tai dar ne viskas! Brigita, šiemet penkis mėnesius praleidusi Pietų Korėjoje ir apkeliavusi Filipinus, dalinsis savo įspūdžiais ir nuotraukomis iš Filipinų, kuriuose ne tik keliavo, bet ir nemažai sužinojo iš bendravimo su vietiniais. Pasirodo, Filipinuose žmoną galima užsisakyti internetu..

Apie viską - šį trečiadienį, spalio 20 d., 19 val. rūsy. Ateikite - laukiam.



2010-10-18Naujienos galerijoje

Ąžuolų galerija praturtėjo nuotraukomis iš paskutinį vasaros savaitgalį vykusios Turlojiškių fiestos. Jei Vytenis nepasididžiuos pakviesti į Turlojiškes ir kitąmet - ir vėl bandysime kibius ir deklamuosime eilėraščius prie laužo...

2010-10-13Trečiadienio susirinkime - naujokų žygelio nuotraukos

Rudeninis Ąžuolo naujokų žygelis auksiniame Punios šile susilaukė neregėto populiarumo - Alytaus autobusų stotis net davė mums didesnį autobusą negu kad paprastai važiuoja, kai sužinojo, kiek mūsų bus :)

Žygelis buvo gražus. Bobų vasara negailėdama lepino mus savo šiluma, o gamta - rudeniškai nuspalvintais peizažais. Apžiūrėjome Rumbonių bažnyčią ir piliakalnį, lankėmės Punios girininkijos muziejuje, vaikščiojome po šiugždančiais lapais nuklotą Punios šilą ir grožėjomės Nemuno apylinkėmis.

Naujokai neišsisuko nuo asilo trypimo ant piliakalnio ir kitų, ąžuolų taip pamėgtų, smurtinių lietuvių liaudies žaidimų "Dramblys", "Linija". Perėjom du vardų žaidimo level'ius (pirmas - vardas ir asociacija, antras - pavardė ir asociacija) :)

O šį trečiadienį per susirinkimą žiūrėsime žygelio nuotraukas ir dalinsimės dar karštais įspūdžiais! Laukiame visų, tiek dalyvavusių, tiek norėjusių, bet negalėjusių. Renkamės kaip visada, 19 val. rūsyje.




2010-10-13Pergalė

Sveikinimai Ąžuolo KKT komandai - Gerdai, Andrejui ir dviems Vytams, LKS kelionių sezono uždarymo sąskrydyje, kalnų kelionių technikos varžybose užėmus 3-iąją vietą! Valio! :)

2010-10-07Naujokų žygelis spalio 9-10 dienomis

šį savaitgalį vyks naujokų žygelis Punios šile ir jo apylinkėse. Braidysim
po rudeninius lapus, lankysim piliakalnius, pilkapius, kitas gamtines ir
kultūrines įdomybes.

Renkamės šeštadienio ryte Kauno autobusų stotyje prie kasų. Išvažiuojame
8.05 val. autobusu į Alytų, ten persėdame į kitą autobusą ir 9.45 pajudame į
Punios šilą. Bilieto kaina: Kaunas-Alytus 15,20 Lt (be nuolaidos), Alytus -
Punios girininkija 2,70 Lt (be nuolaidos).






2010-10-06Atgarsiai iš regatos

Gimtojo KTU puslapyje galite pasiskaityti apie rugsėjo 25 dieną įvykusią Rudeninę studentų regatą. Ir mes ten buvom, mokėm sienom laipioti, dviračiu važiuoti ir ne savo kojom vaikščioti :)

Straipsnį galite ne tik perskaityti, bet ir pačiupinėti - jis išspausdintas naujausiame KTU laikraščio "Studijų aidai" numeryje! (Jei nepavyks pačiupinėti, elektroninė versija čia).

2010-10-06Naujokų priėmimas

Jau šį trečiadienį, 19 val. kviečiame visus į Naujokų priėmimą!!! Pasakosime, kaip ir kur keliaujame, rodysime gražiausias žygių nuotraukas. O jau kitą savaitgalį, spalio 9-10 d., galėsite sudalyvauti naujokų žygyje!

Tai geriausia proga prisijungti prie ąžuolų! Laukiame jūsų :)



2010-10-04Artėja Naujokų priėmimas!

Nori, kad kiekvienas savaitgalis būtų neužmirštamas nuotykis? Svajoji apie dainas prie laužo po žvaigždėtu dangum? Norisi užlipti aukštai, kur niekas dar nebuvo, įlisti giliai kaip dar niekas nelindo, savo akimis pamatyti gražiausias Lietuvos vietas? Prisijunk prie KTU žygeivių klubo „Ąžuolas“!

Kviečiame susipažinti su „Ąžuolu“ per Naujokų priėmimą, kuris vyks spalio 6 d., trečiadienį, 19 val. „Ąžuolo“ būstinėje KTU Dizaino fakultete (Studentų g. 56). Laukiame studentų ir ne tik studentų - svarbiausia noras žygiuoti!

Skirtingai nuo kitų klubų, čia rasi visus keliavimo būdus - vaikščiojama pėsčiomis, važiuojama dviračiais, tranzuojama, lendama į urvus, braidžiojama po pelkes, kai kas net skraido :) Klube vyksta laipiojimo uolomis ir kalnų technikos treniruotės.

Negali šį trečiadienį – ateik bet kurį kitą ir tapk vienu iš mūsų!




2010-09-30Paskutinis vasaros atodūsis

Ąžuolai ne šiaip sau gyvuoja jau beveik pusę amžiaus. Jeigu kada išprotėtume, mum naują religiją ar tikėjimą sukurti būtų vienas juokas- tradicijų, papročių turime lig valiai.
O kaip be jų?- juk nepadainavus ir košė ne tokia skalsi, o draugo į kalnus neišlydėjus ir siurprizo neįdėjus laukti bus neramu. O žygio neuždarius, nepasėdėjus po visa ko ir n-tajį kartą viens kitąm neištarus tą banalų, bet teisingą- o vis tik padarėm, o vis dėl to reikėjo ten važiuoti- tavo prisiminimams visada kažko trūks.
Šia vasarą vienas žygis buvo dviračiais į Kaliningradą. Ir nors paprastai uždarinėja tik žygio dalyviai, bet kadangi kompanija buvo be galo draugiška - Vaidotas, Giedrius, Tomas, Rokas kviečia į uždarymą ir draugus- pažiūrėti nuotraukas, kurių ir patys žygio dalyviai nematė, išklausyti įspūdžių, apie kuriuos taip ir nebuvo dar kada išpasakoti.
Tad iki!





2010-09-27Susirinkimas

Sveiki! Kviečiame pasislėpti nuo rudeniško lietaus jaukiame ąžuolų rūsyje. Kaip ir kiekvieną trečiadienį, renkamės 19 val. Šiandien žiūrėsime nuotraukas iš sportiškai prabėgusio savaitgalio. Iki ;)

2010-09-27Sudalyvavome Rudeninėje studentų regatoje

Rugsėjo 25 dieną "Ąžuolas" dalyvavo Rudeninėje studentų regatoje, kurią organizavo KTU Kūno kultūros ir sporto centras. Visus norinčius kvietėme išmėginti laipiojimo sienelę, pasivaikščioti kojūkais ir išmokti važiuoti dviračiu! Taip, taip, pasirodo yra tokių dviračių, kurių ratas sukasi į priešingą pusę nei vairas - ne juokai. (Nors buvo tikrai juokinga :)).

Senamiesčio amfiteatre vykusią šventę gausiai lankė ne tik miestelėnai, bet ir fotografai. Nuotraukose - nemažai pažįstamų veidų!

15min.lt fotoreportažas.

Dar viena fotogalerija.

Diena.lt nuotraukos.

2010-09-26Skiname medalius!

Ąžuolai sportuoja ne tik savo malonumui, bet ir siekia sportinių aukštumų varžybose. Praėjusį savaitgalį Lietuvos orientavimosi kalnų dviračiais čempionate, estafetės rungtyje, ąžuolietė Agnė Matonytė kartu su porininke Ramune Arlauskiene užėmė auksinę - pirmąją vietą!

Valio čempionėms!!




2010-09-24Ąžuolų sporto šventė

Karščiausios naujienos apie tradicinę Sporto šventę! Šventės pradžia - rytoj, šeštadienį 18 val. Kaip pasiekti įvykio vietą: įvažiavus į Birštoną, reikia pasukti į pirmą iš kairės (Pušyno) gatvę ir važiuoti iki krantinės, tada apie 100 metrų į dešinę iki žaidynių aikštelės. Žemėlapis čia. Sportuosim ir relaksuosim iki sekmadienio pavakarės.

Programa:

Šeštadienį - futbolo rungtynės, naktinis orientacinis (pasiimkite lempas!), nuotraukų peržiūros, dalijimasis kelionių įspūdžiais, šašlykai.
Sekmadienį - nesuskaičiuojamos atrakcijos ir varžybos: tinklinis, krepšinis, futbolas ir neolimpinės sporto šakos: badmintonas, "dartai" (liet.smiginys), "petankė", šachmatai, skraidanti lėkštė ir visa kita sportinė/žaidimų įranga, kurią atsivešite :) Įspūdingiausių pasirodymų laukia prizai!

Beje, renginys pramoginis, specialaus sportinio pasiruošimo nereikia! (kas norės, galės žaisti alias :))

Bendras maistas: šašlykai ir košė (rūpinasi org.komitetas), dalyviai atsiveža užkandos pusryčiams, naktipiečiams,.. sau ir draugui.
Nakvynė: paimsime ąžuolų palapines. Pagal dabar žinomą dalyvių skaičių jų pakanka, bet jei kas turite savo, prigriebkite.

Nepamirškit pasiimti miegmaišių, puodelio/bliūdelio, šaukšto, siurprizo ir draugų! Jei kas ieškot pakeleivių arba vairuotojo, netylėkit, skelbkitės :)

Kviečiame visus kartu pasidžiaugti gražiausiomis bobų vasaros dienomis! Sportas - sveikata, iki susimatymo ;)


2010-09-21Sportiškas savaitgalis

Ąžuolai ir jų draugai - ruoškitės sporto savaitgaliui! Jūsų aktyvaus dalyvavimo laukia net dvi sporto šventės!

Šeštadienį nuo 12 val. kviečiame aplankyti Rudeninę studentų regatą, kuri vyks Kaune, prie Amfiteatro. Čia tarp krūvos visokiausių atrakcijų rasite ir ąžuolus su visuose šauniuose renginiuose sudalyvaujančia laipiojimo sienele! O nuo 18 val. laukiame visų Birštone, kur iki pat sekmadienio popietės vyks Ąžuolų sporto šventė: futbolas, krepšinis, orientacinis (gal net naktinis!) ir neolimpinės sporto šakos: dartai, šachmatai, badmintonas ir t.t. :)

Nepasididžiuokit, atvažiuokit ;)

2010-09-15Sveiki sulaukę trečiadienio!

Šiandien susirinkime - nuotraukų peržiūra didžiajame ekrane. Žiūrėsime nuotraukas iš savaitgalinio plaukimo Verkne ir Jiesia bei paskutinį vasaros savaitgalį praūžusios poetinės-sportinės Turlojiškių fiestos! Kaip visada, renkamės 19 val. KTU Dizaino fakulteto rūsyje.

Laukiame žiūrovų, iki :)


Kitos naujienos >>

Į viršų