Facebook


Videoteka


Wiki


Naujienos  
Titulinis » Naujienos    
 
 

2011-03-28Trečiadienis ir nuotraukos

Sveiki!

Trečiadienį rūsyje žiūrėsim nuotraukas iš žiemiškai pavasariško plaukimo Merkiu! Ir dalinsimės naujausiom naujienom apie renginį "Kartų pėdos "Ąžuolo" žiburyje", kuris jau šį savaitgalį!

Susimatysim rūsy ;)

2011-03-22Nuotykiai šiaurėje

Šį trečiadienį, kovo 23d. 19 val. Ąžuolų didžiajame ekrane bus rodomos nuotraukos ir filmai iš mūsų nuotykių Laplandijoje.
Ateik!



2011-03-21Parplaukėme

Naujųjų Ąžuolo baidų testavimas įvykdytas!! Praplaukėme Merkiu nuo Senosios Varėnos iki Merkinės. Buvo visko: sniegą ir šlapdribą keitė saulutė, nuo ledo luitų kapsintys lašai ir pavasarį skelbiantys paukščiai. Kaip visada, nesikeičia tik tai, kad kompanija - nereali, o nuotykiai - nesuplanuoti ir netikėti!

Savaitgalį valdė burtai: jie lėmė, kas su kuo bus porininkai baidarėje, burtų pagalba ir baidarės buvo išdalintos. Vakare burtų prisireikė dalinantis vietas palapinėse, mat viena buvo gera, kita pagriuvusi. Ištraukusieji ilgą pagaliuką miegojo "Lievake" :)

Plaukimas vyko be maudynių, su gurmaniškais siurpraizais (pvz., popkornų ir 2008 m. derliaus naminio vyšnių-serbento kompoto mixo). Sudorojom ir Jono nuo 2006 m. taupytą tušonkę.

Neapsiėjom ir be tradicinio baidų žygio elemento - tranzavimo iki mašinos (nors važiavom dviem ekipažais). Taip pat žygio metu "užgyvenom" kirvį - kurį vieną gražią dieną vis vien reikės nuvežti muziejininkei į Perloją :)

Iš keturių baidarių ryškų charakterį parodė viena ir užsitarnavo "Ledlaužio" vardą!

Kitąkart nesnausk - prisijunk ir TU!




2011-03-03Kol žiema iš kiemo nepabėgo

Sveiki šaunuoliai,
si savaitgali kvieciu aplankyt Ignalinos apylinkes. Turgaus radijas pranesa kad sniego te da dauk, bet ir saule jau pikta, reik skubet nuo kalnu paslidinet, ziema uz uodegos patampyt.
laikas: sestad-sekmad
nakvyne: troboi, pirtis!
tureti: tvarkyngas slides, miegmaisi-paklotuka, sumustiniu sau ir draugui, termosa ir butinai siurpraiza. Virimai bus centralizuotai perkami.

eds
t 868792496

2011-03-03Varžtas gyvas!!!

Didelį visų susirūpinimą dėl varžto (surūdijo? supuvo??) išsklaido Andrejus:

"Sveiki visi, šaunus renginys praėjo šiandien III-ienio susirinkime besiklausant gitarų akordų ir skambių balsų! Turiu minčių surengti šį V-į Varžtadienį! Vakaro programa ganėtinai paprasta: gaminsim kibinus! Ingredientai bus perkami centralizuotai, tad pageidautina iki IV-io vakaro apsispręsti dėl dalyvavimo ir pranešti asmeniškai paštu (iloveult@yahoo.com) arba telefonu 867496063 (žinute ar trumpu pašnekesiu)!

Vakaro šūkis - Alkoholiui NE, arba Ir mes galime gyventi be alkoholio (ir čia labai rimtai)! Bus giros, jei kam pritrūks ar bus per silpnai, atsineškite kefyro ar imbierinio vyno!

Toliau vakaro programoje žaidimai, galbūt filmas apie gamtą ar laipiojimą uolomis!

Na ir svarbiausia :)
Vieta: Vinčų g. 7-3.
Laikas: pradžia 17-18h.
Transportas: tik 35 autobusas arba pėsčiomis nuo stoties per tiltą!"


2011-03-03Po Rūsio muzikos

Rūsio muzikos vakaras įvyko!! Didelis dėkui grojusiems, dainavusiems, deklamavusiems, klausiusiems ir pritarusiems savo balsais. Vakaras buvo šiltas visom prasmėm, netgi karštas - dainuojant apie židinį, žvakės nusprendė užsiliepsnoti ir uždūmyti :)

Jaukūs, įdomūs, smagūs trečiadieniai jūsų laukia ir toliau! Toj pačioj vietoj, tuo pačiu laiku - bus pasakojimai apie žygius, dalijimasis kelionių įspūdžiais ir planais. O jau šį savaitgalį - slidžių žygelis Aukštaitijoje. Sekite naujienas!




2011-02-27Pavasaris!

Šį trečiadienį, kovo 2 d., Ąžuolų rūsyje sveikinsim pavasarį savo dainom! Programoje: Kalėda, Paška, Eglė & Co., Dovilė ir Saulius, Geldutės ir .. galbūt TU? :) Laukiam visų!!



2011-02-21Trečiadienis su kalnais

Ar TAU patinka snieguotos kalnų viršūnės? Alpinistinė technika? Ir kopimas arčiau dangaus?

Jei atsakei nors į vieną šių klausimų TAIP, kviečiame tave į rūsį šį trečiadienį 19h. Turėsime viešnią - Gerdą Andrijauskaitę, kuri kartu su Juliumi Survila lipo į kalnus Prancūzijoje, Mont Blanc regione, 2010 m. rugsėjo 21-22 dienomis.

Maršrutų klasė: Techninis alpinizmas
Koptas maršrutas: Frendo Spur
Įkopta viršukalnė: Aigule du Midi, North Face

Už Frendo Spur maršrutą šiais metais tiek Lietuvos alpinizmo čempionate, tiek Balticume (Lietuvos, Latvijos ir Estijos alpinizmo čempionatas) gavo II vietą techninėje klasėje.

Nusimato jėgiškas vakaras, tad nepraleisk jo!!! Prigriebk šiltos arbatos ir prisijunk prie mūsų...

Juk jau pasibaigė sesija ir vėl galima "Atostogauti" ir keliauti kartu!!!



2011-02-16Kartų pėdos "Ąžuolo" žiburyje

Dideli ir maži, mėgstantys keliauti ir paūžti! Kviečiame į žygeivių klubo „Ąžuolas“ organizuojamą susitikimą, kurios metu bus pasinerta į senųjų žygių prisiminimus. Vieniems tai bus puiki proga susitikti senų draugų būryje, kitiems – susipažinti su naujais žmonėmis, su tikrąja žygeiviška dvasia, idėja ir vertybėmis. Visų lauks liaudiškos dainos, žaidimai, šokiai bei karšta pirtis!

Renginio metu bus rodomi senieji filmai iš žygių, nuotraukos, kurių dauguma tikriausiai net nėra matę arba jau primiršę. Taip pat bus atidaryta senosios įrangos paroda. Naktį kuriamas laužas, o kitos dienos rytą lauks smagus žygelis po vietines apylinkes.

Renginys vyks Laukių sodyboje, Zapyškio sen., Lekėčių km.

Tai ne tik puiki proga geriau praleisti laiką, bet ir pailsėti nuo kasdienybės darbų. Visi prisiminkime mus vienijantį pomėgį – žygiavimą!

Prašome registruotis iki kovo 24 d. el.paštu mon.vanagaite@gmail.com arba telefonu 8 614 31617. Registruodamiesi praneškite, ar Jums reikės miegamos lovos, nes lovų skaičius ribotas.

Tegyvuoja žygiai!



2011-02-16Trečiadienis

Šį šventinį trečiadienį nepamirškite užsukti į rūsį - dalinsimės įspūdžiais ir vaizdais iš praėjusio savaitgalio žygių Kuršių Nerijoje ir Žemaitijoje. Įrodysim, kad visi išgyvenom :) Sužinosite visą tiesą apie žarsteklius ir karštas naktis palapinėje prie minus dešimt. Kaip visada, 19 val. Iki ;)


2011-02-10Meilė ir Nepriklausomybė

Šį savaitgalį - nesnauskit: bus net du žygiai!

Planuojamas Meilės ir nepriklausomybės žygis vasario 11-13 dienomis! Jei orai nepasikeis, keliausime pėščiomis. Pradžia penktadienį vakare, pabaiga sekmadienį vakare. Dalyvausiantys praneškite iš anksto.
Andrius 8 615 57433

Slidžių žygelis Žemaitijoje
Saliut, taip norisi da nors kart pralekt slidemis kad pradedi tiket turgaus pletkais ir samanu pranasystemis, o anie biloja, kad zamaitijos aukstumoi sniego da biski liko, didziaja dalim geriau ciuozt negu braidyt. Pakeliui bus dauk piliakalniu, pelkiu, zemaiciu ir legenda apie karaliene Girgzdute. Preliminarei zygis butu 2 dienu, su silta nakvyne ir tik (grieztai) slidemis.
(...)
Visiem kas da negirdejo Medvegalio samanai per nakt dauze bugna (tai ne veidas=snukis, atrodo zemaitiskai kitaip vadinasi) ir pribure grazu sauleta savaitgali ant akstumines zemaitejos. O sniego tai dar dviem zemoms uzteks. Kas nevaziuoja pats kaltas.
Eds 8 687 92496

2011-02-08Artėja Meilė ir Nepriklausomybė

Ei!!! Nepraleiskit trečiadieninio susirinkimo rūsy - spręsis didysis klausimas dėl žygio šį savaitgalį! Slidėmis ar pėsčiomis? Kuršių Nerija ar Žemaitija? Kol kas aišku viena - šventinį Meilės ir nepriklausomybės savaitgalį praleisime ne prie kompų, o laukinėje gamtoje! Kviečiam ateiti visus - ne tik apsisprendusius eiti į žygį, bet ir patyliukais norinčius, bet vis nesiryžtančius - bus atsakyta į visus klausimus! Tinkamės 19 val. Dizaino fakultete. Ikis!

2011-02-01Susirinkimas

Ąžuolų rūsys, kaip ir kiekvieną trečiadienį, kviečia visus į svečius! Šįkart žiūrėsime nuotraukas iš Kazbek-Gurman 2010 uždarymo Kurkliuose. Po peržiūros eisime į lauką, šalia dizaino fakulteto, lipdyti senio besmegenio.
Laukiame visų!

2011-01-31Slidžių traukinukas

Štai kaip linksminomės Lampėdžiuose:



Kitąkart darysime dar daugiau vagonų - prisijunkit ;)

2011-01-28Čiuožki, čiuožki, čiuožki..

Žiema visame gražume - sėdėti namie būtų tiesiog nuodėmė. Kviečiam nenusidėti ir sekmadienį praleisti ant slidžių!

KAUNE: Slidinėsime Lampėdžiuose, laikas nuo ~9-10 iki 16 val. Neturintiems slidžių, jų yra 119. Norintys prisijungti prasineša Andriui: +370 61557433, skype: g-andrius.

VILNIUJE: Nepraleiskite progos sudalyvauti tradiciniame "Snaigės" žygyje! Sausio 30 d. (sekmadienį) Aukštagirio miške (Antakalnyje, Saulėtekio alėjos gale) vyks tradicinis, Vilniuje šią žiemą jau devintasis, sveikatingumo žygis slidėmis „Snaigė”. Žygio organizatoriai pasitiks visus norinčius slidėmis ar pėsčiomis įveikti pažymėtus įvairius maršrutus. Dalyviai atvyksta nuo 11 iki 13 val. Finišuojančių organizatoriai lauks iki 16.00 val. su „Snaigės” arbatos puodeliu ir žygio regalijomis. Daugiau info: www.snaige.info


Kitos naujienos >>

Į viršų