Facebook


Videoteka


Wiki


Naujienos  
Titulinis » Naujienos    
 
 

2011-07-05Tatrų tango

Niekas neabejoja ąžuolai yra legendiniai užlipėjai, urvų įlindėjai ir svieto tyrėjai. O visi dideli dalykai prasideda nuo paprastų- tad liepos 15 Giedrius kviečia porai savaičių susipažinit su kalnais Tatruose
Reikals rimtai skirtas pradedantiem- reikia tik noro, o visu kituo padėsim pasirūpinti.
Nuvykimas tranzais autobusais- žodžiu ąžuolietiškai.
Reikalą organizuoja Giedrius ( skype: giedriukas37, tel nr: 861178461).

Iki!

2011-06-30Savaitgalį per Lūksto ežerą iriamės į "Bliuzo naktys"

Idėja labai paprasta - imam plaustą, važiuojam su linksmuoju Jono busiku į Telšių rajoną. Išsipakuojam, susiruošiam ir vakarop plaukiam ežeru paklausyt bliuzo!

Skubi registracija ir visi veiksmai derinami su idėjos autoriumi Jonu +37O67IOIO5O.

Daugiau informacijos: http://www.bliuzonaktys.lt/

2011-06-28Trečiadienis rūsyje

Rasoti linkėjimai iš Paverknių pievos nuo ištikimiausio šventės dalyvio! Jau rytoj visi, visi laukiami trečiadienio susirinkime, kurio metu pažvelgsime į prabėgusią Rasų šventę mūsų fotografų akimis. Iki!



2011-06-17Ąžuolų Rasos ant Paverknių piliakalnio 06 24 d.

Sveiki, draugai,

pasimokę dainų (ačiū Sauliui ir Dovilei!) dėliojame paskutinius taškus ant "i" dėl Rasų šventimo.

Rasų šventė vyks birželio 24 d., penktadienį, ant Paverknių piliakalnio. Piliakalnis yra netoli Birštono, tiksli vieta žemėlapyje. Kelias nuo posūkio iš Birštono kelio bus sumarkiruotas. Keliaujantiems iš Vilniaus reiks važiuoti apylanka dėl rekonstruojamo tilto, kaip rašo spauda - "A16 Vilnius-Prienai-Marijampolė nuo 79 iki 83 km kelio ir tilto per Verknę rekonstrukcija, eismas kreipiamas apylanka keliais Nr. 3310 Jundeliškės-Vėžionys ir 129 Jieznas-Alytus. Apylankos ilgis apie 5 km."

Šventės pradžia 19 val., bet kviečiame atvykti anksčiau ir prisidėti prie pasiruošimo. Zonder komanda važiuoja ketvirtadienį vakare, tad galite prisijungti bet kuriuo metu, kuo anksčiau - tuo geriau :)

Tradicinėje Rasų šventėje - kupoliavimas, saulės palydėjimas, naktinis pasivaikščiojimas, laužas, ir žinoma, dainos, istorijos, burtai bei pasakos prie laužo. Paverknių piliakalnis yra gražiame slėnyje prie pat Verknės, o saulę palydėti eisime prie Nemuno ir Verknės santakos.

Nepamirškite pasiimti vaišių bendram stalui, deglų ir žvakučių vainikėliams, šventiškos aprangos, miegmaišio ir paklotuko (palapines paimsim iš 119). Jei kas nors ieškote pakeleivių arba vietos automobilyje, netylėkit - skelbkitės!

Iki pasimatymo šventėje,
Akvilė 8 606 39872





2011-06-15Trijų sostinių žygis

Sveiki gyvi,
kas tie kalnai ir kas tas gožis be mūsų lygumų ir slėnių? ir kam ta autostrada Vilnius Kaunas - jeigu pro šalį nevingiuoja Neris tegul lai aiskinasi poetai. O as plieninius zirgus paganyti kvieciu is Kauno i Vilniu per Kernave. Jokios autostrados nebus- bet bus misko keliukai, Neries regioninis parkas.

Startuosim Vilniuje nuo Katedros aikstes, vinguriosim palei Neri, tikekimes bus grazu ir smagu. Apie smulkmenas brukstelsiu veliau

Tegyvuoja zygiai!
Tomas



2011-06-14Grenlandijos ekspedicijos pristatymas



Šį trečiadienį (birželio 15 d.) 19:30 „Ąžuolų“ rusyje Grenlandijos ekspedicijos pristatymas.
23 žygio dienos, virš 600 km per Grenlandijos ledo kepurę.
Slidėm ir jėgos aitvarais nuo vakarinio kranto iki rytinio.

Studentu 56, Kaunas.
KTU, DIZAINO IR TECHNOLOGIJŲ FAKULTETO rūsyje.

Plačiau apie ekspedicija galit paskaityti spausdami čia

2011-06-03Pirmadienį - VARŽTAS!

Saliut draugai,
ant klubelio ateina didele svente musu mylimas ir gerbemas vadas i zmones prasimusa - mokslo masteriu bus (jai tik apsigins pirmadieni, senas girtuoklis). Atrodo dar nesenai isvydom ta kuklu, naivu kaimo bernioka kuris nedrasei tupcejo kampe ir svajingai pasakoj apie gimta kaima, traktoriu ar kombaina. Ir stai ka matom dabar: stiprus, zavus, protyngas ir be valandos magistras! Taigi, renkamės pas jubiliatas pirmad (is kart po ginimo) ir svenciam svente, be to viso dar zaisim varzta, kuri turi musu mokslo didviris. Laika, tema ir kitas smulkmenas paskelbs, manau, pats Justukas, o mes visi jau tada ogo go! neziopsosim, sveikinsim ir svesim!
eds

2011-06-02Savaitgalį į Dzūkiją

Varom si savaitgali pasimaknoti po teslynus. Isvaziuojam penktadieni vakare, griztam sekmadieni vakare. Vaziuosim i dzukija, salia lenkijos, gal ir i pacia lenkija uzklysim. Kaip ir visada, miegmaisis, kilimelis, maisto pietums . Vakariene ir pusrycius duosim avansu is bendro fondo, be pradinio inaso, suvartota kieki paskaiciuosim ir skirtuma bus galima grazinti zygelio pabaigoje.

Geriausia, kad visi su masinom vaziuotu. Pas mane dar yra 2 vietos. Ir butu gerai, kad prasinestumet 86 87 23 807, kad zinoti del maisto.

Tratata

2011-06-01Naujienos galerijoje

Gražiausios žygių akimirkos, juokingiausi nuotykiai, šilčiausios šypsenos - visa tai rasite Ąžuolų fotogalerijoje! Ji pasipildė krūva albumų iš senų ir naujų žygių bei renginių: Šreko pelkės, tranzo į Saaremaa, pavasarinio naujokų žygio ir žiemos švenčių! Įsitaisom patogiai, pasiruošiam kelionei ... ir spaudžiam nuorodą!




2011-05-31Įspūdžiai iš laipiojimo Ispanijoje

Ąžuolų rūsys kviečia pasimėgauti jo vėsuma ir pasiklausyti pasakojimo apie laipiojimą Ispanijoje. Mūsų kuklioje buveinėje svečiuosis Vytautas Mažeika, kuris pasidalins savo įspūdžiais ir nuotraukomis iš laipiojimo Aragone.

Vietą ir laiką visi žino, o jei kas pamiršo, štai: trečiadienis, 19 val., KTU Dizaino fakultetas. Iki susi-!




2011-05-24Žygis baidarėmis šį savaitgalį + SKYLĖS koncertas

Sveiki, kviečiu šį savaitgalį (gegužės 28-29 d.) praleisti mūsų numylėtoje Dzūkijoje, mojuojant irklais Ūloje! Plauksime pro etnografinius dzūkų kaimus, pro aukštus skardžius ir vaizdingas atodangas, žvilgtelsime į kunkuliuojančią Ūlos akį.

Dar labiau savaitgalį įprasminsime su A. Smilgevičiūtės ir R.Radzevičiaus (grupė "SKYLĖ") muzika akustiniame koncerte, kuris vyks Marcinkonių kultūros ir laisvalaikio centre. Kas dalyvavo Siluetas.lt arba Kalėdojime, tas, tikiu, nepamiršo dzūkų svetingumo ir Marcinkonių kultūros centro jaukumo, tad koncertas vyks beveik namuose :)

Išvažiuojame šeštadienio ryte nuo 119, plaukiame šeštadienį ir sekmadienio pusdienį, o sekmadienį nuo 16 val. - koncertas. Bilieto kaina 15 lt. Dar po 20 pinigų kainuos leidimas plaukti Dzūkijos nacionalinio parko teritorija.

Susigundžiusieji, prasineškit! Valdiškose baidose vietų skaičius ribotas! Ir dar: būtinai parašykit, kas galėtumėt transportuoti baidas su savo auto.

Daugiau info - trečiadienį rūsy.

Tegyvuoja žygiai!

Akvilė
akvileg@gmail.com

2011-05-17Trečiadienis su pelkės įspūdžiais

Gražiausios, įdomiausios, juokingiausios akimirkos iš fiestos Šreko pelkėje - jau šį trečiadienį didžiajame rūsio ekrane! Mes būsime, būkite ir jūs ;) Kaip visada, 19 val. KTU Dizaino fakultete. Iki susimatymo!




2011-05-12Vasaros sezono atidarymas!

Kviečiame visus ąžuoliečius ir jų draugus į kasmetinę, bet neeilinę Šreko pelkės fiestą! Tai oficialus VASAROS SEZONO ATIDARYMAS, pagerbiant ir paskatinant visus, kurie nesėdės ant pečiaus per vasarą, o šturmuos viršūnes, apačias ar ten šonus. O ypač - žygių vadus, kurie aukos savo laiką ir nervus tuos žygius organizuodami!

Šreko atstovas spaudai Albertas užtikrina, kad pelkė jau pasiruošusi priimti svečius: baubukai ruošiasi visus gąsdinti, uodai smailina snapus, Baisa Pabaisa derina aparatūrą.

Fiesta vyks šį savaitgalį, gegužės 14-15 d. Šreko pelkėje netoli Daugų. Vieta žemėlapyje.

Renginio pradžia: šeštadienį 15 val., pabaiga - sekmadienį iki pietų.

PROGRAMA:
15 - 19 val. orientacinis po vaizdingas apylinkes, senų draugų patikrinimui ir naujų išbandymui – komandų estafetė pelkėje, teigiamų emocijų užtaisas - tumbi-jumbi futbolas, tinklinis, švytuoklė ir kitos pramogos ore ir ant žemės
19 - 21 val. iš koto verčiantys šokiai pokiai
21 val. - 24 val. Baisos Pabaisos diskoteka
00 val. - ..... Bardų naktis

Nepamirškite: palapinių, miegmaišių ir paklotukų, maisto sau ir draugui bei vasariškos nuotaikos!

Laukiame visų, bus linksma ;)

Kontaktai: Justas, 8 607 99545




2011-05-11Trečiadienio linksmybės

Sveiki sulaukę trečiadienio! Ąžuolų rūsys vėl kviečia į svečius: atkeliaus Albertas su info apie Šreko pelkę, o savaitgalį maratone dalyvavę vyrukai papasakos, kaip ten sekėsi (girdėjom, kad su nuotykiais). P.S. Gal ir vėl bus tortų ir pyragų? Jei ne, teks atsigriebti Levintoje :) Kaip visada, renkamės 19 val. KTU Dizaino fakultete. Ikis!


2011-05-05Ąžuolai dalyvauja RAFES!

Ąžuolai prisideda prie smagiausio, didžiausio bei labiausiai pašėlusio studentiško festivalio RAFES’11 linksmybių!! Festivalį jau net 30-tus metus organizuoja Kauno technologijos universiteto Telekomunikacijų ir elektronikos fakulteto studentų atstovybė RAFES. Visų laukiamas RAFES festivalis – jau gegužės 6 dieną!

Tad kviečiame visus rytoj, penktadienį, 10-16 val., prie Elektronikos fakulteto. Čia galėsite apšilti prieš vakarinę dalį su mūsų siūlomomis atrakcijomis bei pasistiprinti ant laužo virta žygeiviška koše ir arbata. Visus norinčius kviesime šturmuoti dirbtinę uolų laipiojimo sienelę, nusileisti perkėla, pasivaikščioti kojūkais ir išmokti važiuoti dviračiu!

Taip pat jūsų laukia ypatinga atrakcija. Visiems norintiems pasiūlysime nusileisti nuo fakulteto su laipiojimo virve. Juk ne kiekvieną dieną gali tai įgyvendinti, tiesa?





Kitos naujienos >>

Į viršų