Facebook


Videoteka


Wiki


Naujienos  
Titulinis » Naujienos    
 
 

2011-09-19Trečiadienis

Po platųjį pasaulį nepaliaujanti keliauti ir vėl keliems mėnesiams išvykti besiruošianti Brigita šį trečiadienį rūsyje žada atsinešti gražių vaizdų iš šių metų turiados į Gruziją. Ir galbūt ką nors skanaus. :)




2011-09-14Rudens savaitgalių viliotinis

Gražuolis ruduo įsuka žygių sezoną - šį savaitgalį vėl du viliojantys pasiūlymai atsiplėšti nuo televizoriaus ir patirti tikrų emocijų!

Paulius kviečia pasivaikščioti Dieveniškių apylinkėse - Lietuvos apendikse, apie kurį kalbama, kad net kraštovaizdis čia kitoks - čia nebuvo paskutinio apledėjimo, tad kraštas žavi lėkštais kalvų šlaitais, plačiais upių slėniais, lengvomis gargždingomis dirvomis. Dieveniškėse galite keliauti laiku į tarybinį vaizdelį, kai krautuvėje tuščiose lentynose tik koks palaikis kruopų pakelis mėtosi. Sugundytieji lietuviškos egzotikos, siekitės paujak@gmail.com.

Giedrius siūlo lįsti į pogrindį ir Kazlų Rūdos miškuose aplankyti slaptą desantininkų vadavietę kodiniu pavadinimu "Brežnevo bunkeris", taip pat aerodromą ir aviacinio kuro bazę. Giedrius žada skaniai maitinti, dar ne vėlu pretenduoti į palaimintus pamaitintuosius. Rašykit giedrius.sk@inbox.lt.

Tegyvuoja žygiai!

2011-09-07Varžtas

Saliut,
Jau prinoko naujas grazuolis VARZTAS, siulau sende vakare (~19.30) ana kam nors islosti. Viskas vyks pas mane sodeli Kreslynu kaime, klevu 13, is kart po susirinkimo arba vietoi ano. Kadangi mes visi esame estetai o ne kokie by… prasau visu laikytis etiketo ir geru manieru, ty vakareli bus toleruojama glamuriniai apsirengimai tipo kaklaraistis ar kokia nais suknele-skarele ir smerkiamas trijuostis adidas treningas su madynga pedaraske ant pliko kauso. Yra gerai tokie zodziai kaip mersi, sharman, atsiprasau ir visai netinka rekt ant visos gatves “pidarasai, pidarasai!” kai ziuresim krepsini. Visiems patiks jai prigriebsit balto vyno ar kokio koktailio su pirageliu o islipant is automobilio paduosit ranka muodmazelei; niekam nepatiks jai sedesit atsitupes prie duru ir rukysit pigias cigaretias be filtro, istisai spjaudisit ir vartosit rumkelini samagona is trilitriako, ir pan.
Mano tel 868792496.
Eds

2011-09-06Sveikas kūnas = gyvas protas (nors pasitaiko ir atvirkščiai)

Sutvirtinti kūną, nuskaidrinti protą ir išlaisvinti dvasią kviečia naujas treniruočių sezonas. Laipiojimo treniruotės ąžuoliečiams ir norintiems jais tapti vyksta antradieniais nuo 20 val. KTU Statybos ir architektūros fakulteto sporto salėje (Studentų g. 48).

2011-09-06Lendame į rūsį

Dangus trečiadienį žada daug vandens, tad pasisėdėjimo prie laužo romantiką perkeliame kuriam nors kitam kartui. Susirinkimas vyks ne Kleboniškyje, o po stogu, tuo pačiu laiku, tam pačiam rūsy :)

2011-09-03Atidarome rudenį

Trečiadieninis susirikimas keliasi į gamtą! Juozas Dapkevičius kviečia nepamiršti gražių ąžuolietiškų tradicijų ir kitą trečiadienį (rugsėjo 7 d.) susirinkimą daryti Ąžuolo stovyklavietėje Kleboniškyje. Prie laužo ir arbatos puodelio pasidalinti dar neatskleistais vasaros kelionių įspūdžiais, būsimų
žygių planais ir atidaryti rudens sezoną.

Renkamės stovyklavietėje 19 val. Iki stovyklavietės galima atvažiuoti dviračiu, atkulniuoti pėsčiomis, o auto galima palikti prie vietinių gyventojų (įvažiavimas iš autostrados). Nenorintys klaidžioti, 18.45 būkit prie senojo medinio pėsčiųjų tilto (miško pusėje), nukeliausim kartu.

Pasiimkit ką nors skanaus prie arbatos :)

Stovyklavietė žemėlapyje ir Maps.lt.



2011-08-23Įspūdžiai iš Škotijos

Šį trečiadienį visus kviečiame pakeliauti po Škotiją! Akvilė, Jurgita ir Jolita papasakos dar neatvėsusius įspūdžius iš tranzo po šią nerealią šalį, kelionę pagardindamos gražiausiomis nuotraukomis ir lauktuvėmis!

Kaip visada, rūsyje 19 val. Iki pasimatymo!


Rytas tūkstančio žvaigždučių viešbutyje

2011-08-23Purpurinis vakaras

Poetiškai nusiteikusi Romytė kviečia į legendinį renginį, skirtą nepaprastam ir beprotiškai fantastiškam maestro Vytautui Kernagiui. Tai Anykščiuose gimęs dainuojamosios poezijos festivalis "Purpurinis vakaras". Renginys vyks 26-27 d. Dainuvos slėnyje. Festivalio metu bus galima apsinakvoti savo atsivežtose palapinėse. Roma renka ekipažą - norintys skelbkitės konfoje - ir savaitgalis bus nepaprastas!

2011-08-16Žolinėms nuvilnijus

Vasara dar nesiruošia pasiduoti - Žolinių savaitgalį kaitinusi ir maudžiusi mus audrų lietuje, bičių dūzgime ir mėnesienoje prie ežero būrė gražiausias savo pasakas. Ką pamatėme ir nuveikėme Aukštaitijoje, sužinosite trečiadienį rūsyje, 19 val.



2011-08-11Paskutinės minutės pasiūlymas ilgajam savaitgaliui

Pasivažinėjimui dviračiu po Dzūkiją planas yra toks - pradedam Marcinkonyse šeštadienį apie 12 val. ir, pasiklysdami-pasiklaidžiodami ir apžiūrinėdami vietos įžymybes pakeliui ir greta kelio, pasimaudydami upeliuose ir ežeruose, važiuojame pro Margionis, Merkinę, Liškiavą, Metelio ežerą, Alytų, (Šreko pelkę galbūt:), Daugus ir atvažiuojame į Varėną maždaug 17 val. Nuo Alytaus iki Varėnos minsime senojo carinio geležinkelio Alytus-Varėna (Olita-Orany) pėdsakais.

Pasistengsiu, kad per dieną nereikėtų minti daugiau kaip 70 km. Kelio bus visokio, bus ir asfalto.

Žygio pradžia Varėna, aikštelė prie "Iki" (netoli gel.stoties). Renkamės 10-10:30 val. ir ilgai nosies nekrapštydami išvažiuojame. Kauniečiai, kurie negali važiuoti mašina (neturi, sulūžo, supuvo), gali važiuoti į Vilnių - čia gal kaip nors rasime vieną kitą vietą mašinoje.

O jeigu ne - teks kiek ankstėliau atsikelti ir važiuoti iš Kauno traukiniu 6:56 (berods), kad Lentvaryje (08:55) spėtumėte į Varėnos traukinį.

Rašykit, skambykit.
Paulius, paujak@gmail.com, 8 686 40135

2011-08-10Trečiadienis ir rūsys

Rūsio didysis ekranas šiandien, trečiadienį, ruošiasi Tatrų nuotraukų rodymui! Giedrius ir Ko. ne pirmą, bet - galbūt jau paskutinį! - kartą visiems, grįžusiems iš didžiųjų kelionių ir vasaros atostogų, papasakos kelionės į Tatrus įspūdžius.

Tad nėr ko dvejot ir atidėliot - susitinkame rūsyje, 19 val.!

P.S. Plaukimas baidarėmis ilgąjį savaitgalį atšauktas, bet tikrai bus žygis pėstute Aukštaitijoje - visos detalės bus aptariamos rūsyje.



2011-08-09Žolinių savaitgalio planai

Vasara ir ąžuoliečiai nerimsta - ilgajam Žolinių savaitgaliui turime du pasiūlymus!

Žydrūnė organizuoja plaukimą baidarėmis gražuole Baltąja Ančia. Apsisprendusieji plaukti, iki ketvirtadienio ryto registruokitės konfoje arba prasineškite Žydrūnei geruoge@yahoo.com.

Andrius siūlo alternatyvą - pažygiuoti pėsčiomis Ignalinos rajone, aplankant Aukštaitijos nacionalinį parką, daug gamtos bei kultūrinių objektų. Keliausim nedaug, keliausim dieną, o gal dar ir naktį, keliausim miškais, gal dar ir pelkėmis, paežerėmis, laukais ir keliais. Susigundžiusieji, rašykite cia.andrius@gmail.com.

Nuo tokių pasiūlymų jau susisuko galva? Ateik šį trečiadienį į susirinkimą rūsyje 19 val. ir apie viską išgirsi gyvai. Ir mes būtinai prikalbinsime TAVE prisijungti prie kurio nors žygio :)

Ąžuolų rūsys yra Studentų g. 56 (KTU Dizaino ir technologijos fakultete).

Tegyvuoja žygiai!


2011-08-01Galerijoje - naujienos

Vasaros žygių įkarštyje - atgaiva su nuotraukomis iš buvusių žygių ir kelionių!

Kviečiame apsilankyti galerijoje, pasipildžiusioje foto-įspūdžiais iš plaukimo plaustu į Bliuzo naktis ir laipiojimo uolomis Montserrat kalnuose Ispanijoje!




2011-07-10Nuplaukėme!

Burtai išsklaidyti - į Akacijų alėją mes nuplaukėme!!! Išsimaudę lietuje, palenktyniavę su kitais plaustais, supliekę keletą šlapių UNO partijų, nusvilę saulėje, Kulautuvą pasiekėme laiku.

Vasara tik įsibėgėja - žygiai ir žygeliai visame smarkume - kitąkart prisijunk ir TU!

Linkėjimai visiems nuo plausto kompanijos! Nuotraukos - jau galerijoje.



2011-07-07Plaustu į Akacijas

Ąžuolus užvaldė plaukimo idėja - šį savaitgalį vėl leisimės žemyn upe! Oranžinis ąžuolų plaustas pasiruošęs nuplukdyti mus į bardų dainomis skambančią Kulautuvą. Šeštadienį ryte nuo Santakos pradedame kelionę Nemunu, o po koncerto žygeiviškai nakvosime Kulautuvoje.

Plauste vietų - dešimčiai, neskaitant šuns :) Registracija, rezervacija, informacija: Akvilė, 8 606 39872.

Tegyvuoja žygiai!





Kitos naujienos >>

Į viršų