Facebook


Videoteka


Wiki


Naujienos  
Titulinis » Naujienos    
 
 

2012-10-23Trečiadienio susirinkimas

Šį trečiadienį didžiajame rūsio ekrane bus daug filmų, daug nuotraukų. Linas, žada parodyti filmą iš vasaros išvykos į Ekrino viršūnę, Jonas naujokų žygelio filmą, o mažosios Lietuvos užkariautojai savaitgalio išvykos nuotraukas.

Iki susitikimo rūsyje ir Vivat žygiams



2012-10-19Žygelis į Mažosios Lietuvos knygnešystės ir lietuvybės dvasinį centrą

Sveiki,
Savaitgalį žygelis į Mažosios Lietuvos knygnešystės ir lietuvybės dvasinį centrą- Rambyno regioninį parką. Mėginsime jausti sakralinę Rambyno kalno dvasią, prisiliesti prie Lietuvos šviesuolio - Vydūno kauburėlio. Viešėsime Mažosios Lietuvos patriarcho - Martyno Jankaus spaustuvėje.

Skaičiuosime didžiausią pabaltyje gandrų koloniją.Tikrinsime "Raganų eglės" kamienų būklę, mėginsime sužinoti prancūzų kareivių paslėpto Napoleono lobio istoriją, o jei pavyks - galbūt rasime paties Skalvių genties vado kapą...
Renkamės šeštadienį (10.20d) 8val. ryto paskutinėje Raudondvario plento
troleibusų stotelėje. Toliau autostopu keliaujame vaizdingu panemunių maršrutu iki Lumpėnų (sekanti gyvenvietė už Vilkyškių ant 141 kelio).

Žygį planuojame pradėti ~ 12val. nuo "Lumpėnų kapinyno" (Lumpėnų miestelis): nuoroda Maps.lt.

Žygio vietą taip pat galima pasiekti viešuoju transportu. Iš Kauno autobusų stoties autobusas šeštadienį 8:50 ryte.
Sekmadienį važiuoja nemažai autobusų Kauno kryptimi iš Vilkyškių: 11.00; 11.50; 13;56; 15.16; 16.25

Maistą vežamės centralizuotai. Todėl norėdami prisijungti - būtinai praneškite tel. Siurprizai yra labai pageidaujami :))

Vivat Žygiai

Jonas
tel. 867101050; 869987479

p.s Savaitgalį pranašauja labai gerą, saulėtą ir šiltą orą. O medžiai vis dar pasidabinę geltonuoju apdaru...

2012-10-16Naujokų žygelio atgarsiai

Po naujokų žygelio fotoaparatuose liko gausybė nuotraukų, kurios vertos ne tik didžiojo rūsio ekrano, bet ir plačiųjų kino ekranų. O buvo visko: pelkės, laužas bombos krateryje, vaisių stalas, miegas beveik cirko palapinėse. Visi, kam smalsu ir įdomu kviečiami trečiadienio vakarą 19 val. į KTU dizaino fakulteto rūsį (Studentų g. 56).

2012-10-11Naujokų žygelis



Žygis vyks šį savaitgalį, Rūdininkų apylinkėse. Šeštadienį,
8:00 renkamės prie Dizaino fakulteto, esančio studentų g. 56. Iš ten
pajudėsim automobiliais link Rūdininkų kaimo. Grįšime sekmadienį vakare.

Pravartu turėti žibintuvėlį, aprangą nuo lietaus. Nors šeštadienį žada puikų orą, o sekmadienį su trupučiu lietumi.
Privalumas patogi avalynė ir guminiai batai:).
Maistas vakarienei ir pusryčiams bus gaminamas ant laužo, reikia tik pasiimti bendram pietų
stalui (dviems dienoms). Taip pat nepamiršti siurprizu.


Žygio vieta:
Maps.lt.
(vieta bus patikslinta žygio vado)

Žygio vadas:
Giedrius
+37061178461.

2012-10-07Naujokų priėmimas






2012-10-02Trečiadienio susirinkimas

Laukdami svečių, visada susitvarkome savo namus, tad ir "Ąžuolai" laukdami kitą savaitę įvyksiančio naujokų priėmimo nusprendė susitvarkyti savo namus - rūsį. Todėl šio trečiadienio susirinkimo metu organizuojame talką rūsio valymo darbams. Grąžinkime rūsiui buvusį veidą!!
Pasiimk skudurėlį ir 19 val ateik į KTU dizaino fakulteto rūsį. IKI susitikimo :)


2012-09-18Trečiadienio susirinkimas

Orai kol kas džiugina, tad keičiasi ir planai. Laikinai paliekame dažais dar kvepiantį rūsį ir keliamės į gamtą, o tiksliau į Ąžuolų stovyklavietę Kleboniškyje. Tad šį trečiadienį (2012-09-18) susirinkimas vyks nuo 19 val. (kas pasiilgote gamtos galite atvykti anksčiau). Užsikursime laužą, virsime arbatą, valgysime atsineštus sausainius, kalbėsime apie praėjusias atostogas.

Stovyklavietės adresas ČIA arba ČIA

2012-09-11Talka rūsyje

lgai laukėme ir sulaukėme. Pagaliau galime grįžti į savo, dar dažais kvepiantį rūsį, tačiau iki pilnos laimės jam reikia ąžiuolietiškos atributikos. Tad šį trečiadienį ąžuoliečius ir jų draugus kviečiame į rūsio talką. Nepamiršk geros nuotaikos ir karštos arbatos . Susitinkame KTU dizaino fakultete, 19 val.
Iki susitikimo talkoje ;)

2012-09-07Artimiausi renginiai

KTU "Ąžuolas" artimiausiu metu žada dalyvauti poroje renginių ir kviečia Tave prisijungti drauge:
*Šį savaitgalį, t.y. rugsėjo 9d., vyks KTU "Regata", kurios metu Ąžuoliečiai siūlys laipiojimo sienelę, įdomų dviratį, kojūkus ir panašiai. Pasiruošimo darbai prasidės 9.30 prie KTU Dizaino fakulteto
*Kitą savaitgalį, t.y. 09.15, Ąžuolų komanda kviečiama prisijungti prie KTU studentų atstovybės organizuojamos stovyklos pirmakursiams ir prašo Tavo pagalbos rengiant rungtis. Detalesnė informacija bus pateikta vėliau.
Susidomėjus kviečiame atvykti ir prisidėti prie Ąžuolų komandos

Mini varþybos Sûnus-Tëtis

2012-08-08Turlojiškių sporto ir literatūros fiesta

Sveiki,

Šiais metais, per pačią Žolinę bus jau antroji "Ąžuolo" sporto ir literatūros fiesta Turlojiškėse. Programoje:
1) Naujos trasos Turlojiškių skalodrome.Laipiojimo varžybos didžiojo ir
mažojo moliūgo prizams laimėti.
2) Tikras avienos plovas ir kiti kulinariniai eksperimentai.
3) Literatūrinis vakaras. Jei praeitą kartą pristatėm poezijos žavesį, tai šiais metais panagrinėkim prozos subtilybes. Kiekvienas turėtų pristatyti savo mėgstamiausią knygą. Trumpas siužeto pasakojimas, autorius ir parašymo aplinkybės, kodėl "kabina", galima citatų paskaityti. Darysim mėgstamiausių knygų suvestinę, kurią skelbsim viešai. Dar noriu priminti, kad ta padla fiesta žiūrovų nemėgsta. Tad kas neturi mėgstamiausios knygos,dar laiko yra, skaitykite!
3) Naktinis filmas.

Na ir kartu vyks mūsų šių metų Svanetijos ekspedicijos išlydėtuvės, planuose vienas rimčiausių, jei ne pats rimčiausias Gruzijos o gal net viso Kaukazo kalnas Šhara, pietine siena. Tad prijamam visokius lengvus siurprizėlius, linkėjimus, merginų bučinius ir kitus daiktus praversiančius tokioje kelionėje...

Fiestos pradžia rugpjūčio 15 d 14 val.

Vytenis

2012-08-04Aukštaitija dviračiais rugpjūčio 4-5

Savaitgalį keliausime po Aukštaitijos ežeeryną

2012-07-26Atgal į gamtą

Trečiadienio vakarą jungtinis Ąžuolų ir Karo ligoninės g. Vasaros kino projektas užsilikusiems mieste pasiūlė kultūringą vakarą. Vyko galvosūkių narpliojimas, dešrelių kepimas ir degustavimas, o filmas "Atgal į gamtą" iš jaukaus kiemelio Karo ligoninės g. nukėlė į tolimąją Aliaską. "Laimė yra tikra tik tada, kai ja dalijamasi".





2012-07-25Naktinis plaukimas plaustu

Gyvenimas yra gražus! Šviesių ir šiltų vasariškų naktų apžavėti, vieną penktadienio vakarą ąžuoliečiai ir jų draugai išsiruošė į plaukimą plaustu per Kauną. Žemyn Nerimi ir Nemunu, tyliai mirksint žvaigždėms ir raibuliuojant miesto šviesoms, kapojant picas ir džiaugiantis netikėtais fejerverkais.




2012-07-25Didysis KTU dviračių entuziastų nuotykis laukia tęsinio

Įspūdžiai iš KTU studentų reikalų tarnybos ir žygeivių klubo "Ąžuolas" organizuoto dviračių žygio pasiekė ir Universiteto naujienas:

"Saulėtą liepos 6-osios rytą nuo Vytauto bažnyčios pajudėjo guviai nusiteikęs beveik trisdešimties KTU dėstytojų, studentų ir absolventų būrys. Vėliau prisijungė ir daugiau dviračių entuziastų – tarp jų ir KTU rektorius Petras Baršauskas.

Per tris dienas didžiojo nuotykio dalyviai numynė beveik šimtą kilometrų, aplankė dešimtis kultūros ir istorijos paminklų, pamatė šimtus margaspalvių vasaros peizažų, ištvėrė beveik trisdešimties laipsnių karštį bei iki paskutinio siūlo permerkiančią naktinę liūtį."

ČIA galite perskaityti visą straipsnį ir pažiūrėti žygio nuotraukas!




2012-07-08Po kelionės "Universiteto bendruomenei – pažintinė vasaros kelionė dviračiais"

Smagu pranešti, kad žygis įvyko. Iš Kauno pajudėjome 25, po trejų dienų kelionės, kurios metu visi visi įdegėme labai labai, Kauną dviračiais pasiekėme 7. Pagrindinė grupė numynė 100 km., bet buvo ir tokių kuriems, tai buvo per maža, tad suvažinėjo 150 km. Visi kam įdomu ir kas dalyvavote esate laukiami trečiadieni 19 val. prie dizaino fakulteto (Studentų g. 56). Bus nuotraukų ir smagių prisiminimų


Kitos naujienos >>

Į viršų