Facebook


Videoteka


Wiki


Naujienos  
Titulinis » Naujienos    
 
 

2013-09-13Naujokų priėmimas 09.18

Sveiki visi,
ar nusibodo dienų dienas leisti biure, universitete, mokykloje? Norisi į gamtą?
Pats metas prisijungti prie "Ąžuolo", nes mes skelbiame naujokų paiešką!
Taigi, ką mes siūlome?
-Plaukimus su baidarėmis
-Žygius po Lietuvą ir ne tik
-Tranzavimą
-Žygius į kalnus, urvus
-Pasivažinėjimus su dviračiais
-Kita
Bet svarbiausia, mes siūlome naujus draugus, gerą nuotaiką ir naujus įspūdžius. Susidomėjusių lauksime KTU Dizaino fakultete, Studentų g. 56 19 val.


2013-09-12SUKILĖLIŲ KELIAIS

Rugsėjo 21- 22 dienomis visi keliautojai kviečiami dalyvauti pažintiniame – istoriniame žygyje „SUKILĖLIŲ KELIAIS“. Renginys skiriamas 1863 m. sukilimo150 metų sukakčiai.. Pėsčiųjų žygis prasidės šeštadienį 10 val. Vilniuje, prie Pilaitės piliakalnio. Vykti Pilaitės krypties autobusais iki stotelės „Papilėnai“Atvykti iki 10.30 val. Pirmame etepe, iki Šilėnų bus įveikta apie 12 km ir tiek pat antrame iki Pylimų kaimo. Stovyklavimo reikmenis organizatoriai pervež iki sodybos „Tarp pušų“ Pylimų kaime. Norintieji dalyvauti tik vienos dienos žygyje, iš Pylimų km bus nuvežti iki Vilniaus autubusų stotelės Rastinėnuose. Antros dienos programoje būtina registracija Neries regioninio parko tinklalapyje www.neriesparkas.lt paskelbtoje anketoje. Ten pat skelbiama pilna renginio programa.
Renginys nemokamas, todėl labai kviečiame pasinaudoti proga giliau pažinti Neries regioninį parką, istorines 1863 m. sukilimo vietas ir dalyvauti prasmingame istoriniame žygyje.
Keliautojų sąjungos informacija tel. 8687 94513

2013-09-10MUZIKOS VAKARAS rugsėjo 11 d. 19 val.



Vėsta orai, nurimo vasaros šurmulys... Neleiskim vieni kitiems sušalt! Jau
šį trečiadienį 19 val. ateikite į rūsį KTU dizaino ir technologijų fakultete į muzikos ir
šokių vakarą.

Vakaro eigoje pasimokysi šokti ir dainuoti su KTU folkloro ansambliu ,,Goštauta", savo dainomis džiugins Kalėda, ,,Pienės pūkas",armonikos garsus primins Justas ir Pagelba. Taip pat baladėmis ramins širdeles Paška ir
vietoje atsiradę atlikėjai.

Lauksime visų šį trečiadieny rūsyje!

2013-09-02KTU dviračių žygio nuotraukų peržiūra

Laba diena, vasarėlė prabėgo greitai, "Ąžuolų" komanda pailsėjo, pakeliavo ir sukaupė nemažą arsenalą įspūdžių... Žadam jais pasidalinti su Jumis.
Pradėsime nuo KTU dviračių žygio, kurio nuotraukas rodysime jau šį trečiadienį, t.y. 09.04 19 val. KTU Dizaino fakultete.
Iki pasimatymo rūsyje!

2013-09-02Mitologinis žygis prie Alantos rugsėjo 14-15 d

Sveiki,

Tęsiant Ąžuolų 50-mečio progai skirtą žygių seriją, rugsėjo 14-15 d kviečiu pakeliauti po Alantos apylinkes, Molėtų raj. Esu ten ne kartą buvęs, taigi be pasivaikščiojimo dar pabandysiu papasakoti vietos legendas ar pasakojimus, kiek man žinoma. Vietovė įdomi tuo, kad nemažai tokių pasakojimų yra išlikę.

Aplankysim mitologinį Valiulio akmenį su ženklais (vieną iš nedaugelio Lietuvoje), užlipsim į Verpeto kalną, turintį įdomią legendą, užsuksim į Alantos dvarą ir buvusią dvarvietę, taip pat lankysim piliakalnius bei kitas gražias vietas.
Norintys galės pakliūti į Peklą. Čia taip pelkė vadinasi. Kelionė Peklon-su galimybę grįžti atgal: seni žmonės pasakoja, kad per Peklą ir kūlgrinda ėjusi, bet ji kol kas neatrasta.

Detalės vėliau- tiesiog dabar paplanuokit laiką.

Nerijus Lamanauskas

2013-09-02Informacija

Rugsėjo 6-7 d. žygis į Ramintos girią ATŠAUKTAS. Laukiame Jūsų rugsėjo 14-15 d. žygyje partizanui Petrui Gruzdui atminti. Molėtų raj., Giedraičių apylinkės. Atsakingas Nerijus Lamanauskas (tel.: 860905159, nlamanauskas@gmail.com).

2013-08-19Turlojiškių sporto ir kultūros fiesta

Sveiki,
Šiais metais vėl bus Turlojiškių sporto , kultūros ir literatūros fiesta. Galite pasižymėti datą savo telefonuose talmuduose outlukuose, planšetuose ar ant delno - paskutinė vasaros diena - rugpjūčio 31.

Pirmas fiestos akcentas - sportas. Jūsų lauks puikieji Turlojiškių uolos boulderingo maršrutai didžiojo ir mažojo moliūgo taurėms laimėti. Dėl didžiojo moliūgo kausis ąžuolo laipiojimo meistras, mažasis skirtas visiems pradedantiesiems.
Kas be ko bus verdamas legendarinis plovas. Klausoma vėjų nugairintų veidų pasakojimų iš aukštų kalnų, stačių sienų, sraunių upių.

Pirmosios fiestos tema buvo poezija, antrosios proza, trečiosios tebūnie ISTORIJA. Reiktų pristatyti kokią asmenybę arba įvykį, bet iš negirdėtos, kontraversiškos, intriguojančios pozicijos. Ne taip įdomu kas kelintais metais kelintą dieną vyko, daug svarbiau parodyti kas jie buvo per žmonės, apie ką svajojo, ko siekė, ką jautė. Na pavyzdžiui visiškai netikusi tema būtų "Vytautas Didysis karvedys ir politikas", o daug įdomesnė "Vytauto Didžiojo meilės romanai".
Suprantu, kad ne visi mėgsta brokolius ir ne visi nori gilintis į istoriją. Tad tokiems - gelbėjimo ratas - pristatykite grožinės literatūros knygą - kurią ir kitiems verta būtų perskaityti.

Nakvynė palapinėse, naktinės maudynės pelkiniam ežere ir kiti nueinančios vasaros džiaugsmai.

Daugiau info vytenis.dpk@gmail.com



2013-08-19Dėl žygio į Ramintos girią

Planuotas 50-mečio žygis į Ramintos girią rugpjūčio 24-25 d. perkeliamas į rugsėjo 7-8 d. Daugiau informacijos vėliau, sekite spaudą.

2013-08-13Kelionės nuotraukų peržiūra



Giedrius su Nomeda kviečia pas save pasigrožėti nuotraukomis ir video iš kelionės po Lenkija bei Slovakija. Jie pasidalins patirtais įspūdžiais iš Vieličkos druskų kasyklų ir patirtais nuotykiais kalnuose. Užkandžiai ir vaišės suneštinės. Visi yra laukiami rytoj nuo 19h Taikos 86-18, durų kodas 357A, 5 aukštas. Jei kiltų klausimų kreipkitės pas Giedrių tel.:861178461

2013-08-10Naudingų augalų seminaras rugpjūčio 15 d.

Laba diena,

Kviečiame dalyvauti praktiniame seminare apie naudingus augalus. Seminaras planuojamas per Žolinę rugpjūčio 15 d. Plačiau skaitykite nuorodoje

2013-07-17Dėl trečiadieninių susirinkimų

Vasarą reikia pailsėti ne tik nuo darbų ir mokslų, bet ir nuo trečiadieninių kassavaitinių susirinkimų. Todėl kitas susirinkimas vyks rugpjūčio vidury. Diena bus patikslinta vėliau.
Tačiau tai nereiškia, kad atostogausime ir nuo kelionių. Keliausime būreliais ar pavieniui kiekvieną savaitgalį, o naujausią informaciją ir toliau skelbsime mūsų tinklapyje arba facebook'e.
Smagių atostogų ir gerų įspūdžių!

Nuoširdžiai,
Taryba


2013-07-12Žygis S.Dariaus ir S.Girėno skrydžiui atminti

Sveiki,

Pirmadienį (07.15d.) pradedame žygį S.Dariaus ir S.Girėno skrydžio per Atlantą 80 metų jubiliejaus sukakčiai paminėti. Žygiuosime nuo S.Girėno gimtinės Vytogaloje iki S.Dariaus gimtinės Dariškėse. Lakūnai nuskrido 6411km, mes per tris dienas (iki 07.17d.) planuojame nueiti simbolinį 64,1km atstumą. Žygio metų nagrinėsime S. Dariaus pildytą smulkų skrydžio pasiruošimo dienoraštį.
Iš Kauno autobusėliu išvykstame pirmadienį 6.24min ryto nuo Studentų g. 56 (KTU Dizaino fakultetas).

Smulkesnė žygio informacija ir registracija į autobusėlį:

Jonas
tel.: 867101050

2013-07-08Kelionės į Gruzijos kalnus pristatymas 07.10

Sveiki visi!
Pribrendo laikas pristatyti pernykčius ąžuolų kopimus į Tetnuldį bei Skharą.
Tad visi kviečiami trečiadienį (07.10), 19 val. ąžuolų rūsyje pasižiūrėti iškirtinių kadrų iš mūsų kelionės po Gruzijos kalnus!
Video.

2013-07-07Svarbi informacija

Mieli dviračių žygio dalyviai! Atsiprašome už tai, kad laiku negalite atsiimti savo dviračių. Pakeliui sugedo vienas iš dviračius vežusių automobilių. Rytoj po pietų dviračiai turėtų sugrįžti į Kauną. Renkamės šiandien (pirmadienį) 20 val. prie Studentų laisvalaikio centro (studentų g. 56; KTU 3 bendrabutis). Dviračius susirinkti padėsime. Jei kas negalite pasiimti dviračio šiandien - ne bėda, galima jį palikti saugiai Studentų laisvalaikio centre, tik informuokite el. paštu vinkauskaite@gmail.com arba tel. 8 624 18804, susitarsime, kada jį atsiimsite.


2013-07-07Tomas ir Ko skuodžia į Kaukazą

Oi šaunuoliai!

smagu su jumis, bet yra ir rimtų reikalų- reik ir virš debesų pabimbinėt, vasarą pačiuožinėt pašikniukais, kokia perėja sulipti ir asilą sušokti ant Kazbeko, na ir mažų mažiausiai Justui žmoną pavogt! viskas rimta, varikliai gaudžia - išvykstam nedelsiant- pirmadienį 11.50 iš Vilniaus aredromo Kijevo kryptim.

Tad galit pradėt būriuotis jau kokia 10- pusė vienuolikos. Lauksim! Kas negalit atvykti, perduokit siurprizus vykstantiem kauniečiam - Andriui 865832160 ar Ryčiui 868433027.

Iki pasimatymo sako: Tomas, Justas, Andrius, Indrė, Giedrius, Rytis





Kitos naujienos >>

Į viršų