Facebook


Videoteka


Wiki


Naujienos  
Titulinis » Naujienos    
 
 

2012-05-01KTU miestelio ir RAFES

Jau šį penktadienį studentų miestelyje šurmuliuos KTU 'RAFES" festivalis ir KTU organizacijų mugė, kuri skirta paminėtu KTU miestelio įkurimo 50-mečiui. Šiuose renginiuose dalyvausime ir mes
apie rafes daugiau

www.rafes.lt



2012-04-24Reportažas

KobraTV "iškepė" reportažą apie Ąžuolą. Malonaus žiūrėjimo ;)



2012-04-24Trečiadienio susirinkimas

Šį trečiadienį laukiame Jūsų visų mūsų bariuke.
Bus proga dar kartelį pasidalinti pavasarinio naujokų žygelio įspūdžiais. O tie kas nebuvo galės pažiūrėti nuotraukas ir bent šiek tiek pajusti žygio nuotaiką.
Tad laukiame balandžio 25 dieną, 19 val KTU dizaino fakultete. iki

2012-04-23Ąžuoliukų sodinimas

Ąžouliukų sodinimas
Senos tradicijos šįsyk atgyja naujai. Ąžuolai nuo seno turėjo tradicija sodinti ąžuoliukus Punios šile, tačiau šiais metais esame pakviesti apsilankyti pas garsų Lietuvos rašytoją Vytautą Almanį.
Vytautas Almanis buvo ištremtas į Sibirą, dalį savo gyvenimo pragyveno Altajuje kur baigęs mokslus dirbo girininku. Grįžęs į Lietuvą Vytautas Almanaitis tęsė savo girininko darbą. Yra išleidęs keletą publicistinių knygų ir nuotykių romanų.
Netoli Akmenės Vytautas Almonaitis kuria ąžuolų girią, prie jos kūrimo pakvietė prisidėti ir mūsų klubą. Visgi mes taip pat esame Ąžuolai.
Sodinimas vyks balandžio 28 dieną . Susitinkame Akmenėje, Gedimino 48g. Kas planuojate vykti, prašome registruotis (pas Juozą tel - 869967389), dėl ąžuoliukų skaičiaus
Po sodinimo aplankytume : Intos akmenų muziejų bei Kamanų rezervatą.
Nepraleisk progos susitikti su Vytautu Almanaičiu bei pasodinti ąžuolą.
Iki pasimatymo ;)





2012-04-15Naujokų priėmimas



Nusibodo sėdėti namie, žiūrėti jau šimtą kartų matytus vaizdus, junginėti televizoriaus pultelį stengiantis atrasti ką nors įdomaus? Trokšti iššūkių, neatrastų potyrių, naujų draugų ir veiklos? Nori pažvelgti į pasaulį nuo kalno viršūnės?!

TAPK ŽYGEIVIU! Kauno Technologijos Universiteto žygeivių klubas „Ąžuolas“ – vienas seniausių keliautojų klubų Kaune, kurio veikla tęsiasi daugiau nei kelis dešimtmečius, išaugino ne vieną žygeivių kartą. Jei ir tu mėgsti keliauti, svajoji užkariauti viršukalnes, patirti nepakartojamų nuotykių, nori išbandyti save, rasti bendraminčių, daugiau sužinoti apie istoriją bei kultūrinį paveldą – prisijunk prie „Ąžuolo“!

Klube atrasi žygius pėsčiomis, dviračiais, slidėmis, baidarėmis ar plaustu. Galėsi mokytis kalnų kelionių bei speleologijos technikos, o jeigu Tave domina sportiniai pasiekimai – dalyvauti varžybose. O jeigu tiesiog nori pasibūti ir linksmai praleisti vakarus – klubas „Ąžuolas“ pukią kompaniją bei nepamirštamą laiką.

Esate laukiami visi – studentai ir ne tik studentai. „Ąžuolo“ naujokų priėmimas vyks balandžio 18 dieną 19 val. KTU dizaino fakulteto (Studentų g. 56) 172 auditorijoje!

Tapk mūsų draugu facebook'e
http://www.facebook.com/ktu.zk.azuolas


2012-04-11Pavasario tvarkymasis Kleboniškyje

Penktadienį į gamtą! Juozas Dapkevičius kviečia nepamiršti Ąžuolų stovyklavietės Kleboniškyje ir šį penktadienį (balandžio 13 dieną) su atėjusiu pavasariu padaryti joje tvarką.

Pasiėme grėblius ir kastuvus, o į kuprines susimete puodelius ir ką nors skanaus prie arbatos renkamės 17.30h, Aušros g. 37-2 . Nuo ten "susikooperavę" vyksime į stovyklavietę.
Juozo kontaktai - 869967389

Taip pat iki stovyklavietės galima atvažiuoti dviračiu, atkulniuoti pėsčiomis, o auto galima palikti prie vietinių gyventojų (įvažiavimas iš autostrados).


Stovyklavietė žemėlapyje ir Maps.lt.



2012-04-112 procentai "Ąžuolui"

Mieli ąžuoliečiai ir jų draugai,

Kaip ir kiekvienais metais, taip ir šiais kviečiame Jus paremti KTU žygeivių klubo "Ąžuolas" veiklą, skiriant 2% nuo valstybei sumokėto gyventojų pajamų mokesčio. Viena iš naujovių, kad nuo šių metu savo paramą galite skirti trims metams į priekį. Gautą paramą panaudosime žygeiviško inventoriaus įsigijimui, klubo renginiams ir kitoms veikloms organizuoti.

Štai jau vėl atskuba naujokų priėmimas, Šreko pelkės fiesta, Rasos, įvairios sporto šventės, Uždarymas. Taip pat žygiai ir žygeliai bei laipiojimo varžybos

Skirdami savo 2 % "Ąžuolui", skiriate juos prasmingo, įdomaus, žygeiviško gyvenimo būdo propagavimui. Tai parama, kuri nieko papildomai nekainuoja, o "Ąžuolui" - tai yra mums visiems - duoda daug!

KLUBO REKVIZITAI:
Paramos gavėjo pavadinimas: Žygeivių klubas „ŽK Ąžuolas“
Buveinės adresas: Smalininkų g. 7-4, LT-44295
Paramos gavėjo identifikacinis numeris (kodas): 300561075

Užpildytos formos priimamos iki 2012 m. gegužės 1 d.

Čia galite rasti išsamią informaciją apie formos pildymą.

Tegyvuoja žygiai!

Dėkinga už skiriamą paramą,
"Ąžuolo" taryba


2012-03-28Sajanai

Nors už lango jau kvepia pavasariu, bet mes vis dar nenorime paleisti žiemos, todėl šį trečiadienį Jums siūlome sugrįžti į žiemiškuosius Sajanus. Pasižiūrėti nuotraukas ir išgirsti pasakojimus.
Kaip visada renkamės 19 h, vis dar ąžuolų bariuke, KTU dizaino fakultete.
Iki pasimatymo ;)



2012-03-28Ąžuolo galerija

Kas dar nematėte, nepamirškite užsukti į Ąžuolo galeriją. kurioje išvysite nuotraukas iš kelionės po Škotiją.

Tegyvuoja žygiai!

2011 vasarà trys geldutës iðsiruoðë á iðsvajotàjà kelionæ - patrekinti po Ðkotijos aukðtumas ir lygumas. Nusigavimo bûdas nuo taðko iki taðko - tranzas

2012-03-22Savaitgalio žygelis

Pavasaris atėjo ir skelbia naujus žygelius! Šį savaitgalį mūsų vadas organizuoja žygį į Ukmergės kraštą. Bus keliaujama su mašinomis nuo 119 (Studentų g 69)
Pajudame 9:00 (šeštadienį), renkamės 8:30. Grįžimas planuojamas sekmadienį vakare. Su mašinomis vyksime iki Želvos miestelį, o nuo ten pradėsime žygiuoti. :)

Numatoma aplankyti šiuos objektus:

Felinkos ąžuolas
Antatilčių I piliakalnis ir alkakalnis
Antatilčių II piliakalnis
Laisvės paminklas (Lyduokiai)
Siesarties kraštovaizdžio draustinis
Valtūnų hidroelektrinė (jei bus laiko)
Lentvorių šaltinis (jei bus laiko)
Lyduokių dvaro sodyba
Plaštakos hidrografinis draustinis
Berzgainių piliakalnis
Svirplynės saugoma teritorija
Paželvių piliakalnis
Bliudšilio pilkapiai I, vadinami Kapčiais
Daubariškių piliakalnis
Želvos sinagoga
Želvos Šv. Ignaco Lojolos bažnyčia
Pilionių piliakalnis

Nakvynė palapinėse.
Žygio nuotolis: maršruto ilgis apie 15 km. dienai.
Maistas: kiekvienas pasiimate šeštadienio pusryčiams/pietums, sekmadienio
pietums/vakarienei. Centralizuotai bus perkama šeštadienio vakarienė,
sekmadienio pusryčiai. pasiimkite kas turite termosus.
Kelionė: keliausim mašinomis, tad kuo prasineškite, kad būtu paprasta,
suskaičiuoti kiek reikia vietų.

Tegyvuoja žygiai !!! :))

2012-03-15VARŽTAS

Brangieji, rytoj (penktadienį) pas mūsų draugą, gerą ąžuolietį Justą vyks jaukus vakaras draugų būryje gaminant maistą ąžuoliečių dar kitaip vadinamas - VARŽTU. Šio vakaro šeimininkas nusprendė gaminti blynus, kurių įdarą sugalvoja patys dalyviai. Tad nepamiršk kuo Tavo įdaras bus išradingesnis - tuo bus skaniau. ;)

Ant grindø irgi gerai

Detalesnė info : durų kodas: - 530 , adresas taikos pr 95-115. nuoroda žemėlapyje


2012-03-12Trečiadienio susirinkimas


Ir vėl prabėgo savaitėlė, šį trečiadienį ruošiamas pasakojimas su įdomiomis nuotraukomis iš Vaidoto organizuoto žygelio palei Lietuvos Baltarusijos pasienį. Tad nesnausk ir ateik į mūsų bariuką. :)
19 val KTU dizaino fakultete . Iki !

2012-03-12Kovo 11-oji

Žygiais, o ne žodžiais mes Tėvynę mylim! :) Kovo 11-osios proga būrelis ąžuoliečių plaukė Nemunu per Kauną nuo HESo iki Combo. Galynėjomės su priešpriešiniu vėju, sūpavomės ant jūros vertų bangų, sutikome pulkus gulbių.

Dar keletas nuotraukų - galerijoje.

Tegyvuoja žygiai!


Plaukė Justas K., Agnė, Romas, Monika, Marius ir Akvilė

2012-03-07Trečiadienio susirinkimas

Sveiki,

Šio trečiadienio susirinkime mūsų draugas Kalėda pažadėjo papasakoti apie savo nuotykius Sajanuose bei pravesti paskaitėlę apie įdomias grynai techninės ir inventorinės žygio detales bei modernią žiemos žygių specifiką. Tad visi norintys esate laukiami mūsų bariuke, KTU dizaino fakultete. ;)

Iki susitikimo!



2012-03-06Velykų žygelis


Sveiki maži ir dideli, geri ir nelabai, žali ir jau prinokę!

Nors Velykos pakankamai ankstyvos, bet nepabūgsime šaltesnio oro ir
keliausime į Jurą laipioti uolomis. Išvykimas planuojamas savu transportu balandžio 6
(penktadienį) po darbų, parvykimas balandžio 9 (pirmadienio) vakarą, ar jau naktį namo! Visus norinčius kviečiame jungtis.

Registracija vyksta pas Andrių Garbauską. tel: +370 61557433



Kitos naujienos >>

Į viršų